www.murtronic.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom voor ons kiezen ?

 

Het systeem Mur-Tronic biedt u vele oplossingen :

 

 • Economisch
  Ons proces heeft een veel langere levensduur dan andere vochtweringsprocessen (in het bijzonder de chemische processen) en de kostprijs ligt een stuk lager. Vergelijk gerust de prijzen !
 • Ecologisch
  De levende organismen worden respecteerd, Mur-Tronic is niet giftig (zonder enig chemisch element) en verbruikt geen energie. De MurEcoTronic heeft een uiterst laag verbruik (12kW per jaar).
 • Efficiënt
  De resulaten zijn zichtbaar na 8 tot 12 maanden na het plaatsen van het toestel. Het proces werkt vanaf de funderingen en maakt hierbij geen onderscheid tussen buiten- of binnenmuren noch wat betreft de aard van de muur.
 • Définitief
  De systemen Mur-Tronic en MurEcoTronic pakken de oorzaak van het probleem aan en niet de verschijnselen.
 • Garantie
  Onze werken gaan na oplevering gepaard met een aansprakelijkheidsverzekering nl. een professionele garantie van 10 jaar die alle financiële gevolgen van schade dekt in geval dat het proces niet meer zou werken. Verder geldt een garantieperiode van 10 jaar op de producten die een levensduur van meer dan 50 jaar hebben (Mur-Tronic bestaat reeds 26 jaar).


Naast het Mur-Tronicsysteem kan ons bedrijf ook bijkomende prestaties leveren zoals het uitvoeren van drainagewerken, het herstellen van binnenmuren, het bepleisteren van buitenmuren met antisalpetermiddelen en het leveren en plaatsen van ventilatiesystemen.


Onze analyses en offertes zijn volledig gratis !

 

 

A.D.E. ® bio tech Proco & Co sprl © 2009